sabato 5 aprile 2014

Kuulumisia
Anteeksi lukijat. En ehdi päivittää blogiani ihan niin usein kuin haluaisin. Viime aikoina on nimittäin tapahtunut monia merkittäviä asioita:

Poikani on oppinut tekemään kuperkeikkoja
Pieni supermies yrittää heittää kuperkeikkoja kaikkialla: keskellä olohuoneen lattiaa, sängynreunalla ja hiekkalaatikolla. Välillä tulee pipi, mutta se ei näytä hidastavan menoa y-h-t-ä-ä-n.

Synttärijuhlat
Yleensä yritykset järjestävät synttäreitä lähinnä promootiotarkoituksessa, mutta me halusimme järjestää ihan oikeat juhlat rakkaille asiakkaillemme. Juhlat aiheuttivat meille vain ylimääräisiä kuluja, mutta toivottavasti vahvistivat asiakassuhteita. Meillä oli sitä paitsi tosi kivaa. 
 
Kolmas työntekijä saapui Italiasta
Nyt keittiössämme häärää neljä italiaanoa. Yksi on pitkä ja laiha, kolme muuta lyhyitä ja pyöreitä. Välillä tunteet kuumenevat. Esimerkiksi silloin, kun pistän liian vähän sokeria jonkun kahviin, enkä sekoita sitä tarpeeksi hyvin. Olen maailman surkein kahvinsokeroija.  

Meistä on tullut kasvissyöjiä
Minä ryhdyin ensimmäistä kertaa kasvissyöjäksi kuudennella luokalla, kun maatilavierailuilla katsoin lehmää silmiin. Italiaan muuttaessani aloin syömään lihaa kohteliaisuussyistä (ja koska en kerta kaikkiaan osannut vastustaa parmankinkkua). Viikko sitten Luca sen sijaan ilmoitti aloittaneensa kasvissyönnin, joten minäkin palasin lihattomaan elämään.

Olemme saaneet tutustua Lyytiin käytännössä
Monen monta kertaa olemme toimittaneet syötävää tälle mysteeriselle Lyytille, mutta koskaan ennen emme ole oikeastaan tienneet, mikä Lyyti on. Nyt tiedämme. Lyyti on palvelu, joka helpottaa elämää ja joka on toteutettu hyvä maku suussa. Kokeile vaikka.


Nessun commento:

Posta un commento