martedì 24 dicembre 2013

JoulurauhaSuunnittelin viettäväni stressittömän jouluaaton ja stressitön se totisesti olikin. Emme poistuneet kotoa koko päivänä. Nukuimme kolmen tunnin päikkärit ja kävimme saunassa. Sain miehen syömään uuniriisipuuroa sokerin ja kanelin kera (kun Lucalle kerran tarjottiin riisipuuroa koulun ruokalassa, pisti hän siihen oliiviöljyä ja suolaa). Mies söi myös ruisleipää smetanan, mädin ja punasipulin kera, mutta jälkkäripäärynä ei italianolle kelvannut. Oli kuulemma raaka. 

Tonttu kävi tuomassa pojalle ison kasan mieluisia lahjoja. Me vanhemmat pääsimme onneksi vähemmällä. Tänä jouluna ei yhtään krääsää, vaan ainoastaan pari kivaa lasitavaraa, hyvää luomuviiniä, suklaata ja kirja. 

Itse annoin miehelle lahjakortin kasvohoitoon ja hierontaan. Luca antoi minulle lahjakortin ihkuun Jenny's Storeen ja maapallon, josta saan kuulemma valita meidän seuraavan lomakohteen. En ole vielä päättänyt, haluanko kaupunki- vai rantalomalle... Jännää! 

Pötköttelin koko illan sohvalla. Suomalainen jouluruoka on aika heviä. Onneksi huomenna Luca kokkaa meille kevyen italialaisen, neljän ruokalajin joululounaan. 

Tosi kiva oli viettää jouluaatto ihan kolmistaan, mutta vähän kyllä tuli ikävä teitä sukulaisia. Pus!
Nessun commento:

Posta un commento